Immunförstärkande proteintryfflar med bär och protein - Recept

  • 1

Immunförstärkande proteintryfflar med bär och protein - Recept

Immunförstärkande proteintryfflar med bär och protein - Recept

Att äta proteinpulver behöver inte vara surt eller tråkigt. Pulsin har skapat ett supergott recept på proteintryfflar! Om höstlovet inte står i extra träningens tecken kan du unna dig dessa alternativa nyttiga tryfflar. Sedan kan du med gott samvete återhämta dig i soffan med en proteintryffel i handen... Mums!

Ingredienser:

100 g kokosmjöl
30 g. Pulsin Immunity SuperShake-blandning med röda bär
1 tsk. rått kakaopulver
2 tsk. rödbetspulver
10 g malda chiafrön
80 g rostat cashewsmör
60 g smält kokosolja
80 ml lönnsirap
½ tsk. vaniljpulver

Till överdraget:

120 g smält mörk choklad och 2 tsk smält kokosolja

Instruktioner:

Blanda de torra ingredienserna i en skål och de våta ingredienserna i en annan. Blanda alla ingredienser väl och ställ i kylen i 10 minuter. Rulla 10-12 bollar av blandningen på bakplåtspapper (på en tallrik eller i en form) och ställ i frysen i 15 minuter. Medan bollarna är i kylen smälter du choklad och kokosolja i en kastrull. När bollarna är klara efter 15 minuter i frysen, täck dem i pannan med choklad 1 i taget. Använd en sked för att skopa upp dem på ett bakplåtspapper på en tallrik eller liten bricka. Häll överflödig choklad på kulorna efteråt.

- Bollarna håller sig i kylen från 1 vecka till 1 månad. - om de ens klarar 1 dag...